Om oss

OM EL Bergman STH AB

EL Bergman STH AB är en elfirma som grundades 2010. Vi utför alla slags av förekommande elinstallationer, från entreprenader och reparationer, till servicejobb och nätverksinstallationer.

Våra medarbetare har många års erfarenhet inom branchen. Vi verkar inom ett flertal olika områden, och har ett gediget och mångsidigt kunnande vad gäller allt inom elektricitet och elinstallation.

Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Tomas
VD
Mobil: 073-757 66 96
E-post: [email protected]

ROT-avdrag

Utnyttja ROT-avdraget. Du har möjlighet att få en skattereduktion på 30% av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år.
Läs mer om skattereduktion.

Kvalité

Vi tar allvarligt på säkerhet och arbetsvillkor. Vår affärsidé är att fungera som ett fullserviceföretag inom el.

Kunskap och erfarenhet

Våra medarbetare har många års erfarenhet inom branchen.

Flexibilitet

Företaget är Stockholmsbaserat men tar sig an uppdrag i hela landet och både större samt mindre projekt realiseras.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Anders N.

2017-09-09

Elektrikern från EL Bergman STH AB installerade strömbrytare och sladd till min tvättmaskin i badrummet. Gjorde ett perfekt jobb, ordentligt och korrekt, precis som önskat. Kom på avtalad tid och gav ett mycket trevligt bemötande !
Rekommenderas definitivt .

Carl-Henrik Vinberg - VD Skorstensbolaget

2017-09-09

Tomas och resten av grabbarna på EL BERGMAN är proffsiga och bra att ha o göra med. Dom hjälper oss med elinstallation på våra ventilationsentreprenader och dom gör fina jobb med kvalitetsmaterial och bra märkningar, inga oklarheter. Som kund blir man nöjd och trygg när man besiktar deras installationer för det syns att det är ett kvalitetsjobb, dessutom i tid och till rätt pris.

Leif L.

2017-09-07

Vi har totalrenoverat vårat kök och dragit om all belysning och all elförsörjning till ugn, häll, kyl, frys, kaffemaskin, disk. Vår kontakt med El-bergman var 100% klockren. Svar direkt, hembesök dagen efter. och en offert inom 24 timmar. Jobbet utfördes på utsatt tid och slutfördes på samma sätt Glada trevliga killar som jag varmt rekommenderar till alla som vill ha en BRA elektriker.

Joakim O.

2017-05-20

El Bergman gjorde ett snyggt jobb, de var måna om att få detaljerna bra. De satte en ljusslinga över köksbänken, takarmatur, ett par nya vägguttag. De svarade direkt på önskemål och verkar vara mycket service medvetna. Jag kan varmt rekommendera dem.

Henrik R.

2017-05-08

Jag är kund hos företaget sedan flera år. Deras tillgänglighet och bemötande har alltid varit oklanderligt. De har utfört alla uppdrag snabbt och effektivt och resultaten har varit genomgående mycket bra. Främst uppskattar jag att de ger goda råd om hur problemen bör åtgärdas, alltid med kundens bästa i fokus. Jag kan varmt rekommendera El Bergman!